Ajdova moka brez glutena bio Gluteno 500g

3.99

Ajdova moka brez glutena spada med najbolj hranilno bogata živila. Zaradi svojega edinstvenega okusa in lastnosti je v kulinariki zelo cenjena.

Visoka vsebnost prehranskih vlaknin.

Ekološko

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Ajdova moka brez glutena spada med najbolj hranilno bogata živila. Zaradi svojega edinstvenega okusa in lastnosti je v kulinariki zelo cenjena.

Njena uporaba je vsestranska, tako pri sladkih kot slanih jedeh.

Najbolj pogosto ajdovo moko uporabljamo za pripravo slovenskih tradicionalnih jedi kot so žganci, štruklji, krapi, kruh in za pripravo drugih priljubljenih jedi, kot palačinke, testenine, pica, pecivo in piškoti.

Sestavine:
Ajdova moka.*
* iz kontrolirane ekološke pridelave, SI-EKO-001. Kmetijstvo EU.

Prehranske vrednosti na 100 g:
Energijska vrednost 1319 kJ/ 314 kcal
Maščobe 2,7 g (od tega nasičene maščobe 0,6 g)
Ogljikovi hidrati 51,0 g (od tega sladkorji 0,5 g)
Prehranske vlaknine 21,0 g
Beljakovine 11,0 g
Sol 0,01 g

Hranite na suhem in temnem mestu pri sobni temperaturi. Embalažo po uporabi dobro zaprite.

Dodaj v košarico

Neto količina: 500 g

Gluteno podjetje pod istoimensko blagovno znamko proizvaja brezglutenske testenine, brezglutenske prigrizke, ponuja tudi brezglutenske moke in še veliko več.  Zakaj Gluteno? Preprosto, »Gluten no« oz. »gluten ne«.