Dostava in poštnina

Dostava znotraj Republike Slovenije je za naročila v vrednosti nad 35 € brezplačna. Stroški dostave znotraj Republike Slovenije pri naročilih, katerih vrednost je nižja od 35 € znašajo 3,90 €, ne glede na velikost in težo pošiljke. DDV je vštet v ceno dostave. Naročeno blago bo ponudnik dostavil v čim krajšem času. Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 delovnih dni. Pogodbeni partner za dostavo pošiljk znotraj Republike Slovenije je Pošta Slovenije. Če se zgodi, da določenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili preko elektronske pošte ali po telefonu v roku treh delovnih dni od prejetja naročila in skupaj bomo poiskali ugodno rešitev.

Načini plačila

Spletna trgovina Biokatka.si omogoča naslednje načine plačila:

  • Predračun – izdelki bodo dostavljeni po prejetju vašega plačila na naš transakcijski račun.
  • Plačilo po povzetju – pri načinu plačila po povzetju kupnino in stroške dostave v vrednosti 3,90 € poravnate neposredno uslužbencu Pošte pri prevzemu paketa (brez dodatnih doplačil). Pri nakupih nad 35 € poštnino krije ponudnik.
  • Plačilo s kreditno-plačilno kartico MasterCard, Visa in Visa Electron. Sprejemamo tudi debetne kartice sistema MasterCard. Plačila potekajo preko sistema Paylike. Ob nakupu ne boste preusmerjeni na drugo stran.
  • Plačilo preko PayPal-a: ob zaključku ste preusmerjeni na PayPal spletno stran, kjer poravnate vrednost nakupa.
  • Osebni prevzem – po predhodnem dogovoru je možen osebni prevzem na sedežu podjetja BioKatka.si. Pri osebnem prevzemu je kupec dolžan izdelek pregledati takoj in ugovarjati morebitnim napakam. Pri osebnem prevzemu kupec ne plača stroškov dostave.