You are currently viewing Biskvit z breskvami

Biskvit z breskvami

Obožuješ breskve? Potem bo biskvit z breskvami pravi zate. Hitro, enostavno in slastno. Tina, najlepša hvala za recept.

Sestavine za pripravo

  • 320 g pirine moka
  • 80 g trsnega sladkorja
  • 2 jajci
  • 1 žlička pecilnega praška
  • 160 g maslo
  • 4 breskve

Priprava 

  • V posodo damo moko, sladkor, pecilni prašek in dobro premešamo.
  • Nato dodamo jajci in stopljeno maslo. Dobro premešamo in zmes postavimo v hladilnik za približno 30 minut.
  • Nato testo razporedimo po pekaču in nanj položimo olupljene in narezane breskve.
  • Pečemo približno 40 minut pri temperaturi 190 °C.

So ti všeč biskviti? Poskusi tudi Biskvit z orehi, zagotovo ti bo všeč.

Izdelki, uporabljeni v objavi: