Obožuješ breskve? Potem bo biskvit z breskvami pravi zate. Hitro, enostavno in slastno. Tina, najlepša hvala za recept.
Sestavine za pripravo
- 320 g pirine moka
- 80 g trsnega sladkorja
- 2 jajci
- 1 žlička pecilnega praška
- 160 g maslo
- 4 breskve
Priprava
- V posodo damo moko, sladkor, pecilni prašek in dobro premešamo.
- Nato dodamo jajci in stopljeno maslo. Dobro premešamo in zmes postavimo v hladilnik za približno 30 minut.
- Nato testo razporedimo po pekaču in nanj položimo olupljene in narezane breskve.
- Pečemo približno 40 minut pri temperaturi 190 °C.
So ti všeč biskviti? Poskusi tudi Biskvit z orehi, zagotovo ti bo všeč.
Izdelki, uporabljeni v objavi:
Lastnica spletne trgovine BioKatka.si in urednica spletne strani.
Ste si mogoče ogledali izdelke v akciji?