Zdrava prehrana za zdrav življenjski slog

Spletna trgovina za vse, ki se zavedajo, da je zdrava prehrana naš način življenja.

Varen spletni nakup

Pomoč in strokovno svetovanje

100%
Naravni izdelki

Darilo
pri nakupu
nad 40€

Brezplačna dostava pri nakupih nad 35€

Preverjene
blagovne
znamke

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Kategorije izdelkov

Slider
Katarina Zajc
Katarina Zajc
Lastnica spletne trgovine in urednica spletne strani.

BioKatka spletna trgovina

BioKatka.si je spletna trgovina za vse, ki se zavedajo, da je zdrava prehrana pomembna za ohranjanje zdravja v  sodobnem načinu življenja.  Razveselijo se je tudi vsi navdušenci nad naravnimi prehranskimi dopolnili, naravno kozmetiko ter zdravju in okolju prijaznimi čistili. Na področju svetovanja in prodaje naravnih izdelkov imamo dolgoletne izkušnje, ki jih redno dopolnjujemo z izobraževanji. Preberi več

Zakaj sta zdrava prehrana in zdrav način življenja pomembna?

V današnjem “ponorelem” svetu vse prevečkrat zapostavimo sebe in pozabimo, da smo sami odgovorni za svoje zdravje. Pobrskajte po naši spletni trgovini in odkrijte vrhunske izdelke priznanih blagovnih znamk, ki se ponašajo z ekološkimi certifikati in niso testirani na živalih. Vsak dan jih uporabljamo tudi sami, obenem pa asortima neprestano dopolnjujemo in širimo ter preizkušamo nove izdelke. Zdrava prehrana naj predstavlja temelj zdravega življenjskega sloga. Če je le mogoče, naj predelano hrano nadomesti ekološko pridelana hrana. V naši ponudbi je na voljo pester izbor ekološke hrane, hrana brez glutena, in veganska hrana ter hrane prilagojene LCHF dietam.

Privoščite sebi le najboljše in si v kombinaciji z zdravo prehrano svoj imunski sitem okrepite s prehranskimi dopolnili. V spletni trgovini BioKatka.si lahko izberete samo izbrana naravna prehranska dopolnila, ki ne vsebujejo aditivov, sladkorja, konzervansov, polnil in veziv. Vsebujejo samo 100% naravne aktivne sestavine, v celuloznih kapsulah, ki so  že same po sebi vlaknine. Prehranska dopolnila so pomemben dodatek k naši prehrani, z njimi pa pomagate svojemu telesu do dobrega počutja.

Pri izbiri izdelkov za naše telo in lase moramo biti pozorni, da  100% naravna kozmetika, ki jo uporabljamo vsebuje samo izbrane ekološke sestavine, naravna eterična olja in mazilne podlage iz ekološke pridelave. V konvencionalni kozmetiki se pogosto nahajajo naftni derivati (Parafinum liquidum), ki se hitro vpijejo, koža ni mastna, je negovana….  Ampak, ali bi se vi mazali z nafto po obrazu?

Zdrava prehrana naj bo del zdravega življenjskega sloga

Ob vsem naštetem pa ne pozabimo na svoj dom. Uporabljamo izdelke za pomivanje posode, pranje perila in čiščenje stanovanjskih prostorov, ki ne vsebujejo strupenih kemikalij. Ekološka čistila vsebujejo skrbno izbrane naravne sestavine rastlinskega in mineralnega izvora, ki so zelo prijazne naši koži in okolju. Ekološka čistila so biološko razgradljivi koncentrati, dermatološko testirani, njihova embalaža pa je primerna za recikliranje.

Podjetja, ki izdelujejo naravna čistila sledijo tudi smernica “zero-waste” načina, saj s tem pripomorejo k zmanjševanju onesnaževanja okolja. Če potrebujete nasvet, nam pišite ali nas pokličite. Zagotavljamo vam, da boste dobili verodostojno informacijo iz prve roke. Vašim težavam in potrebam znamo prisluhniti in s skupnimi močmi bomo našli rešitev.

Skrb za zdravje naj postane naš način življenja. Zato uporabljajmo izdelke, ki so v harmoniji z našim telesom in naravo. Zdrava prehrana naj bo samo košček v tem mozaiku.

Brezplačno svetovanje

Imate vprašanje?

Brezplačno svetovanje

info@biokatka.si       

040 365 510

Prijava na novice


Mnenja naših strank

Image is not available

Super ponudba zdrave
hrane!

Lojzka
Mnenje
Image is not available
Mojca
Ocena
Image is not available
Image is not available

Potrjujem super sodelovanje in krasna ekipa ste. Hvala vam za vse.

Matija Zajšek
Mnenje
Image is not available

Odkar sta ga otroka poiskusila je Nutela zgodovina 🙂

Marja
Mnenje/ocena - Tiger Lešnikov namaz
Image is not available
Image is not available

Odzivnost, prijaznost, kakovostni izdelki in darilce v paketu. Priporočam!

Kristina
Mnenje
Image is not available

Velika izbira naravnih izdelkov. Hitra dostava. Priporočam nakup.

Janja
Mnenje
Image is not available
INGRID
Ocena
Image is not available
Image is not available
Anita
Ocena
Image is not available
Image is not available

Super zadeva. Meni pomaga pri težavah s prebavo.

Matjaž
Mnenje/ocena - Probiotiki Saccharomyces Boulardii
Image is not available
Image is not available
Jože
Ocena
Image is not available
Slider